Club Brugge en Genk onder de indruk van straffe beslissing Overlegcomité

Club Brugge en Genk onder de indruk van straffe beslissing Overlegcomité
Maandag 14 februari 2022 - 15:00   I   door Redactie

Het voetbal is een afspiegeling van de maatschappij. En dus moet het voetbal ook de regels volgen die in het gewone leven gelden. Zeker als het Overlegcomité iets beslist.

En dat is de profclubs de voorbije twee jaar zuur opgebroken, want door de strenge maatregelen en het verplicht spelen achter gesloten deuren zijn ze heel wat inkomsten misgelopen. Tot grote frustratie van de clubs én de supporters.

Maar daar komt nu een einde aan. Want door de beslissing van het Overlegcomité om de maatregelen te versoepelen zijn er opnieuw tot maar liefst tachtig procent fans toegelaten in de stadions. En zelfs meer dan dat. Want de Pro League gaat zelf nog een stap verder.

Niet alleen mogen de drankgelegenheden in het stadion opnieuw hun deuren openen, er zijn ook opnieuw bezoekende supporters toegelaten. Dat laatste gaat al vanaf vrijdag in werking. Dat betekent vooral voor de fans van Club Brugge en KRC Genk goed nieuws.

Topverplaatsing

Want zij zijn de enige topclubs die komend weekend op verplaatsing spelen. Zij het voor blauw-zwart wel meteen de langste van het jaar, want de Bruggelingen trekken naar Eupen. Voor die van Genk is het meteen een topverplaatsing naar Anderlecht.

Poll: Vind je het toelaten van uitfans een goede beslissing?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024