Blauw-zwart mag één man danken: "Anders was de schade nog groter geweest"

Blauw-zwart mag één man danken:
Maandag 14 februari 2022 - 16:00   I   door Redactie

Het is zoeken voor Club Brugge. Om de simpele reden dat Alfred Schreuder nog niet de oplossing geboden heeft waar ze bij blauw-zwart op hoopten.

Al zullen bestuur, fans én spelers toch al blij zijn dat de Nederlandse trainer zijn zoektocht naar de ideale elf gestaakt lijkt te hebben. Want het was er toch wat over. Als je spelers het op het veld zelf niet meer weten, ben je niet goed bezig.

Dat is ook de conclusie van Sport/Voetbalmagazine. "Bij Club Brugge is er vorige week allicht veel gepraat", stelt hoofdredacteur Jacques Sys in zijn wekelijkse analyse van het voetbalweekend. "Schreuder zal ingezien hebben dat zijn veelvuldig geschuif de ploeg niet vooruit helpt."

Dat blauw-zwart toch nog in het zog van nummer twee Antwerp staat heeft het volgens hem aan één speler te danken. "Schreuder mag zich gelukkig prijzen dat Mignolet na zijn mindere heenronde zo sterk keept. Anders was de schade nog groter geweest. Nu lijkt er een geraamte te staan."

Poll: Vind je ook dat Mignolet Club al enkele keren recht heeft gehouden?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024