Clement onderuit gehaald: "Dáárom loopt het beter tussen Vormer en Schreuder"

Clement onderuit gehaald:
Zaterdag 19 februari 2022 - 08:00   I   door Redactie

Alfred Schreuder en Philippe Clement hebben toch meer gemeenschappelijk dan iedereen gedacht had. Zo komt de Nederlander na enkele weken tot dezelfde conclusie als de Belg: Ruud Vormer en Bas Dost verdienen geen basisplaats bij dit Club Brugge.

Onder Philippe Clement veroorzaakte dat heel wat ophef. Ruud Vormer kreeg amper nog speelkansen en hij was zichtbaar gefrustreerd. Volgens Hugo Broos had dat allemaal te maken met het gebrek aan communicatie. Schreuder doet dat veel beter volgens de ex-coach van Club Brugge, Anderlecht en KRC Genk.

"Ik denk dat Schreuder het goed aangepakt heeft. Als je van plan bent om iemand als Vormer naast de ploeg te zetten, vind ik dat je met hem aan tafel moet gaan zitten om dat te duiden", zei hij bij De Krant van West-Vlaanderen.

Het klopt alleszins dat Ruud Vormer momenteel beter omgaat met zijn rol als bankzitter, maar de vraag is hoelang hij nog tevreden zal zijn als hij op de bank blijft zitten. Het zal de komende weken alvast duidelijk worden, want met Denis Odoi heeft Schreuder een nieuwe '6' gevonden.

Poll: Denk je dat Vormer dit seizoen nog veel kansen zal krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024