Noa Lang krijgt ineens hevige kritiek bij Club Brugge: "Dát zei hij"

Noa Lang krijgt ineens hevige kritiek bij Club Brugge:
Zaterdag 26 februari 2022 - 16:00   I   door Redactie

Club Brugge gaat vol voor de drie punten tegen Antwerp, maar de Great Old zal zich niet zomaar gewonnen geven. Blauw-zwart moet het stellen zonder Charles De Ketelaere. Tijd voor Noa Lang om op te staan.

De Nederlander zit de laatste weken echter in een vormdip. Hij liep een coronabesmetting op en ondervindt daar nog altijd hinder van. "Fysiek staat hij nog niet waar we hem willen hebben. Na Charleroi gaf hij zelf aan dat hij kapot was", zei Alfred Schreuder bij Het Laatste Nieuws.

In de laatste drie wedstrijden trapte hij geen enkele bal tussen de palen. Volgens René Vandereycken heeft corona er weinig mee te maken. "Lang is een van de spelers die het verschil kan maken, maar hij vertraagt het spel vaak. Als hij de bal krijgt, begint hij te wandelen en duurt het drie, vier ­seconden voor hij versnelt", aldus de ex-bondscoach.

Het wordt dus afwachten of Noa Lang tegen de Great Old wél zijn versnellingen en dribbels kan laten zien. Gemakkelijk zal het alleszins niet worden, maar een goedgevuld Jan Breydel zal hem alleszins serieus deugd doen.

Poll: Terechte kritiek over Noa Lang?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024