Gert Verheyen lijnrecht tegenover Alfred Schreuder: "Dat vinden ze maar niks"

Gert Verheyen lijnrecht tegenover Alfred Schreuder:
Dinsdag 01 maart 2022 - 15:30   I   door Redactie

Club Brugge won zondag overtuigend de topper tegen Antwerp met 4-1. Het viel enorm op dat Club Brugge minder teerde op balbezit en veel sneller in de aanval trok.

Gert Verheyen ziet alvast een positieve evolutie bij blauw-zwart onder Schreuder. "Zondag waren ze gewoon heel goed en ik vond in vergelijking met de andere matchen dat het sneller diep ging. Sneller vooruit ging", aldus de analist bij Extra Time. "Je moet natuurlijk niet elke keer naar voor als het niet kan."

Toch vindt Verheyen dat Club het meer moet aanpakken zoals zondag tegen Antwerp. "Tegen Charleroi hoorde je soms wat geroezemoes op de tribunes", stelde hij. "Het publiek houdt niet van dat balbezit. Ze hebben liever een slechte pass, als het maar naar voor is."

Alfred Schreuder gaf na de wedstrijd bij Eleven Sports zijn mening over zijn aanpak. "Ik kan me voorstellen dat mensen dat niet fijn vinden, maar dat is wel een topkwaliteit van de ploeg. Ik blijf verdedigen hoe ik mijn ploeg wil laten spelen", sloot de Nederlandse coach af.

Poll: Moet Alfred Schreuder zijn aanpak wijzigen en Club meer vooruit laten voetballen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Charleroi

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024