Vanzeir krijgt opeens steun uit onverwachte hoek: "Heb medelijden met hem"

Vanzeir krijgt opeens steun uit onverwachte hoek:
Donderdag 03 maart 2022 - 11:30   I   door Redactie

Hans Vanaken raakte Michael Frey in het aangezicht en Denis Odoi deelde een tik uit in de halve finale tegen AA Gent. Dante Vanzeir haalde een week eerder uit met de vuist. Een opvallende trend. Valentine Ozornwafor sprak met de pers over dat incident.

De verdediger van Charleroi verloor naar verluidt twee keer het bewustzijn. Analisten en supporters vroegen zich luidop af hoe zoiets mogelijk is. De Nigeriaan was er naar eigen zeggen toch écht niet goed van. "Het ging enkele dagen niet zo goed, ik kon niets eten. Maar nu gaat het wel", zei hij bij SudPresse

Dante Vanzeir nam na het incident redelijk snel contact op met de verdediger. "Dante heeft me gebeld om zich te excuseren en ik heb zijn excuses meteen aanvaard", aldus Ozornwafor. "Ik had hem eigenlijk zelfs al vergeven voor hij me belde, ik heb geen wraakgevoelens tegen wie dan ook."

Tenslotte sprak hij ook nog over de straf die de spits van Union nog moet uitzitten. "Ik stel me dan voor hoe ik me zou voelen als ik vijf wedstrijden moest missen. Ik weet dat hij zich er slecht over voelt, dus ik heb medelijden met hem", sloot hij af.

Poll: Denk je dat Union de play-offs in zal gaan als leider?

TAGS  I  Union  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  AA Gent

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024