Club-sterkhouder verbaast iedereen met vreemde reden voor rode kaart Odoi

Club-sterkhouder verbaast iedereen met vreemde reden voor rode kaart Odoi
Donderdag 03 maart 2022 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge pakte tijdens de wintermercato op het nippertje uit met Denis Odoi. Hij groeide uit tot een sterkhouder en speelde Ruud Vormer zomaar uit de ploeg. In de halve finale maakte hij het zijn ploeg bijzonder moeilijk na een domme rode kaart.

Brandon Mechele weet ook dat die rode kaart een kantelmoment was in de wedstrijd, maar volgens hem was het zeker niet de bedoeling van Odoi om Tissoudali te raken. "Tissoudali hing aan Odoi en hij probeerde zich los te trekken", zei de verdediger achteraf op de clubwebsite.

"Jammer dat hij juist zijn arm losliet en zijn gezicht raakte", kwam Mechele toch met een vreemde verklaring. "Dat is niet bewust, je wil hem nooit slaan. Denis heeft ook ervaring genoeg. Jammer van de timing, want daardoor werd het moeilijk."

Mechele zag zijn ploeg domineren tegen AA Gent. De vraag is of dit in de kleren zal kruipen bij de spelers. "We blijven geloven in onszelf en in het spel dat we willen spelen. Alleen moeten we iets realistischer zijn. Nu overheerst de teleurstelling. We waren de betere ploeg en dominant, maar helaas", sloot hij af.

Poll: Denk jij dat de slag van Odoi bewust was?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024