'Fans schrikken op: Plots grote twijfels rond Radja Nainggolan bij Antwerp'

'Fans schrikken op: Plots grote twijfels rond Radja Nainggolan bij Antwerp'
Zaterdag 05 maart 2022 - 07:00   I   door Redactie

Zondag speelt Antwerp de derby tegen Beerschot. Het wordt hoog tijd dat Radja Nainggolan zijn ploeg nog eens op sleeptouw neemt. De voorbije weken was het maar slappe kost van de ex-Rode Duivel.

Dat vindt ook analist Eddy Snelders. "Eigenlijk is Radja over een heel seizoen bekeken nog te weinig uit de verf gekomen", opende hij bij Het Laatste Nieuws. "Antwerp investeerde veel in Nainggolans komst en kreeg daar voorlopig niet genoeg voor terug. Tegelijk mogen we natuurlijk niet alles op Radja afschuiven."

Zijn zus Riana denkt er hetzelfde over. Volgens haar voelt Radja ook wel de druk, maar daar kan hij door zijn ervaring wel goed mee om. "Als voetballer hang je ook altijd af van je ploeg. Eén speler alleen kan de ploeg niet doen draaien", was ze scherp voor zijn ploegmaats.

Dat klopt allemaal wel, maar het is toch opvallend dat Il Ninja zijn stempel maar niet gedrukt krijgt. "In topmatchen heeft hij al last genoeg met zijn eigen taak", aldus Snelders. "Een eerste vereiste is natuurlijk dat Radja helemaal fysiek in orde is. En daar heb ik mijn twijfels bij."

Vragen

"Misschien kan hij dat in de toekomst nog rechttrekken. Het zou goed zijn als Radja topfit zou kunnen geraken tegen de play-offs. Anders komen er vragen: is hij over zijn hoogtepunt heen?", stelde de analist zich tot slot nog af.

Poll: Had jij meer verwacht van Nainggolan?

TAGS  I  Antwerp  I  Rode Duivels  I  Beerschot

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024