Roberto Martinez krijgt plots hevige kritiek bij Rode Duivels: "Waarom toch?!"

Roberto Martinez krijgt plots hevige kritiek bij Rode Duivels:
Zaterdag 05 maart 2022 - 12:30   I   door Redactie

De Rode Duivels stomen zich stilaan klaar voor het WK in Qatar. Het is gebruikelijk dat er daarvoor enkele oefenwedstrijden ingepland worden om een beter zicht te krijgen op de selectie en op het niveau van enkele spelers.

Vreemd genoeg zijn Roberto Martinez en co er opnieuw niet in geslaagd om een oefenwedstrijd tegen een topland te regelen. Eind maart spelen de Rode Duivels tegen Ierland en Burkina Faso. Toplanden kan je dat allerminst noemen.

Johan Boskamp stelt zich toch ook vragen bij die keuze. "Kan iemand me vertellen waarom je tegen Ierland en Burkina Faso speelt? Waarom nooit eens een topland? Het is te gek om los te lopen", was hij scherp bij Het Belang van Limburg.

Roberto Martinez gaf eerder al uitleg bij de keuze voor Burkina Faso. "In de voorbereiding op een WK is het ook goed om tegen landen uit andere continenten te spelen", legde de bondscoach uit bij Sporza. "Met zijn halve finale op de Africa Cup heeft Burkina Faso alvast aangetoond dat het een interessante tegenstander voor de Rode Duivels kan zijn."

Poll: Vind jij Ierland en Burkina Faso goede tegenstanders voor oefenwedstrijden?

TAGS  I  Rode Duivels

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024