'Brian Priske duwt toptalent genadeloos naar de uitgang bij Antwerp'

'Brian Priske duwt toptalent genadeloos naar de uitgang bij Antwerp'
Dinsdag 08 maart 2022 - 22:00   I   door Redactie

De derbyzege deed uiteraard deugd bij de Antwerp-spelers, maar Paul Gheysens wil meer zien van zijn ploeg. In de zomer haalden ze heel wat spelers naar de Bosuil, maar niet elke transfer blijkt een schot in de roos.

Dat geldt ook voor Pierre Dwomoh. De 17-jarige middenvelder maakte afgelopen zomer voor twee miljoen euro de overstap van KRC Genk. Daar kreeg hij ook al weinig kansen en hij had niet het geduld om te wachten op een nieuwe kans. Antwerp bood hem dus een oplossing.

Bij de Great Old speelde hij mee in vijf competitiewedstrijden, maar dat is ondertussen ook al een hele tijd geleden en had vooral te maken met blessureleed van andere spelers. In de laatste elf competitiewedstrijden speelde hij geen enkele minuut meer.

Niet onbegrijpelijk natuurlijk als je het middenveld van Antwerp bekijkt. Radja Nainggolan, Faris Haroun, Birger Verstraete, noem maar op. Dwomoh is echter sowieso al niet de meest geduldige jongen. Volgens Italiaanse media zou Milan hem in de zomer willen overtuigen om naar Italië te trekken.

Poll: Moet Dwomoh meer kansen krijgen bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Milan

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024