Unibet Experts over Anderlecht-Antwerp: "Dát zou ons verwonderen"

Unibet Experts over Anderlecht-Antwerp:
Vrijdag 11 maart 2022 - 15:30   I   door Redactie

We zijn toe aan de 31ste speeldag van de Jupiler Pro League en dat betekent een nieuwe Unibet Experts. Dimi en Rodrigo hadden vooral aandacht voor de topper tussen Anderlecht en Antwerp.

Het belooft een potige wedstrijd te worden, want beide ploegen kunnen maar best winnen om de druk af te houden. "Ik verwacht wel wat kaarten. Daarnaast scoort Anderlecht ook wel zeven goals in zijn laatste vijf wedstrijden tegen Antwerp, dus het wordt een interessante wedstrijd", ging Dimi van start.

Ook Rodrigo verwacht veel doelpunten in het Lotto Park. "In vier van de laatste zes onderlinge duels vielen er minstens drie goals, dus ik verwacht ook een leuke wedstrijd", voegde hij er nog aan toe. Laten we hopen dat de heren van Unibet gelijk krijgen.

Zij kijken vooral uit naar het duel tussen twee smaakmakers. "Het wordt een zeer interessant duel. Benson speelt misschien tegen de beste linksachter van de competitie, Gómez. Het zou me verwonderen moest Benson niet starten", sloot Dimi de bespreking af.

Conclusie

Dimi en Rodrigo hebben zowat dezelfde mening over de kraker tussen beide topploegen. Volgens Dimi zal Anderlecht minstens twee keer scoren. Rodrigo houdt het wat veiliger en gaat voor minstens drie doelpunten in de hele wedstrijd.

Bekijk de volledige aflevering hieronder:

Poll: Denk je dat er minstens drie doelpunten gaan vallen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024