Vincent Kompany deelt sluwe steek uit aan Antwerp in aanloop naar topper

Vincent Kompany deelt sluwe steek uit aan Antwerp in aanloop naar topper
Vrijdag 11 maart 2022 - 17:30   I   door Redactie

Anderlecht en Antwerp bereiden zich voor op de 31ste speeldag. De Great Old trekt met kopzorgen naar het Lotto Park. De derby werd wel gewonnen, maar Paul Gheysens stormde voor de tweede keer dit seizoen de kleedkamer binnen tijdens de rust.

Zowat elke analist en voetbalkenner vindt dat zoiets absoluut ongepast is. Op zijn persbabbel werd Vincent Kompany naar zijn mening gevraagd over het incident. "Kijk, ik moet de rekening van anderen niet maken. Maar ik heb veel in het buitenland gespeeld en ik zie toch een verschil met de andere competities", ging hij van start.

"Hier is het veel emotioneler", aldus Kompany. "Ik spreek dan puur als observator. Hier pakken ze dingen anders aan. Tof voor jullie journalisten natuurlijk. Er gebeurt altijd wel iets. Maar emotie is iets dat ik vooral bij de supporters wil zien." En dus niet bij een voorzitter...

Beide ploegen kunnen het zich niet permitteren om punten te laten liggen. AA Gent, de vijfde in de stand, staat namelijk maar drie punten achter op Anderlecht en vier punten achter op Antwerp. Op de twee na laatste speeldag is er de belangrijke topper tussen Gent en Anderlecht.

Poll: Denk je dat de verliezer van zondag de Champions' Play-Offs haalt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  AA Gent

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024