'Brian Priske heeft er genoeg van en haalt verrassend uit naar Steven Defour'

'Brian Priske heeft er genoeg van en haalt verrassend uit naar Steven Defour'
Vrijdag 11 maart 2022 - 19:30   I   door Redactie

Antwerp krijgt de laatste weken enorm veel kritiek. Radja Nainggolan, Paul Gheysens, Brian Priske, noem maar op. Zowat elke naam van de Great Old kreeg het de voorbije weken zwaar te verduren.

De stoel van Brian Priske is al een hele tijd aan het wankelen. Of dat is toch wat de media schrijven. "Men doet uitschijnen dat ik schrik heb voor mijn job, maar dat is niet zo", aldus Priske op zijn persbabbel. "Al van toen ik een contract tekende ben ik een 'dead man walking'. Je weet dat je op een moment je job zal verliezen."

De Deen viseerde daarna nog één man, zonder hem bij naam te noemen. "Bepaalde collega's kregen de tijd om ons te bekritiseren. Als je dat als assistent-trainer van een andere ploeg in de competitie doet … daar hou ik niet van", was hij scherp.

"Als ik een assistent van een andere club dat zie doen, ben ik daardoor teleurgesteld", sloot hij af. Volgens La Dernière Heure waren deze woorden bedoeld voor Steven Defour. Hij liet zich bij 90 Minutes negatief uit over de manier waarop de club omging met Ritchie De Laet.

Poll: Haalt Brian Priske het einde van het seizoen bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024