Sterkhouder blaast iedereen bij Club Brugge omver met transferuitspraken

Sterkhouder blaast iedereen bij Club Brugge omver met transferuitspraken
Dinsdag 15 maart 2022 - 14:30   I   door Redactie

Club Brugge houdt jaarlijks veel sterkhouders aan boord om daarna gerichte aankopen te doen ter versterking. Clinton Mata is een van de betere verdedigers uit onze competitie en hij denkt verrassend genoeg niet aan vertrekken.

De 29-jarige verdediger brak door bij Charleroi en werd in 2017 een seizoen verhuurd aan KRC Genk. De Limburgers besloten de optie uiteindelijk niet te lichten. Club Brugge rook zijn kans en nam de Angolees in 2018 voor anderhalf miljoen euro over.

Met zijn leeftijd is het niet ondenkbaar dat hij straks de deur bij Club Brugge achter zich dichttrekt, maar hij denkt niet aan een transfer. "Ik heb liefde voor Club Brugge. Dat is duidelijk", zei hij bij Kantine op Play Sports. "En er is het feit dat ik bij de beste club van België speel."

"Daarnaast is er het feit dat ik er voor de titel speel en het feit dat ik elk jaar Champions League speel", ging hij verder. "Ik heb er genoeg gekend die zijn vertrokken of wilden vertrekken. Er zijn er zelfs die terugkeren. Het gras is niet altijd groener aan de overkant."

Poll: Is Mata de beste verdediger van de Belgische competitie?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi  I  KRC Genk

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024