'Rode Duivel boort Club-sterkhouder Noa Lang megatransfer plots door de neus'

'Rode Duivel boort Club-sterkhouder Noa Lang megatransfer plots door de neus'
Donderdag 17 maart 2022 - 08:00   I   door Redactie

Het staat zo goed als vast dat Noa Lang na het seizoen niet meer bij Club Brugge speelt. Milan flirt al een hele tijd met de Nederlandse aanvaller, maar ze onderzoeken ook andere pistes.

Zo zou Divock Origi plots ook hoog op het verlanglijstje van de Italiaanse topclub staan. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Het voordeel van de Rode Duivel is dat hij Liverpool na het seizoen transfervrij mag verlaten. Dat maakt hem natuurlijk een interessant doelwit.

Volgens HLN staat Origi in de belangstelling van meerdere Italiaanse clubs, maar Milan staat momenteel op kop in de Serie A met veertien punten voorsprong op de vijfde in de stand. Dat betekent dat ze eigenlijk al zeker zijn van Champions League-voetbal volgend seizoen. Noa Lang krijgt zo dus stevige concurrentie van de 26-jarige Rode Duivel.

De vraag is maar of Milan zal gaan voor Origi én Lang, want ook De Ketelaere staat nog steeds op het verlanglijstje van de Italianen. Het staat vast dat het een interessante zomer wordt. Voor De Ketelaere, Origi én Lang.

Poll: Is er een kans dat Milan Divock Origi én Noa Lang binnenhaalt in de zomer?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Milan

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024