'Vincent Mannaert gaat ferme uppercut uitdelen aan Belgische topclub'

'Vincent Mannaert gaat ferme uppercut uitdelen aan Belgische topclub'
Zaterdag 19 maart 2022 - 19:30   I   door Redactie

De strijd om de titel kan stilaan losbarsten. In de coulissen zijn de meeste clubs ook al bezig met volgend seizoen. Bij Club Brugge is dat al heel zeker het geval.

Daar moeten ze rekening houden met heel wat vertrekkers. Noa Lang en Charles De Ketelaere trekken de deur nagenoeg zeker achter zich dicht, maar ook op het middenveld zal er het een en ander veranderen. Met Hans Vanaken, Denis Odoi en Mats Rits heeft Alfred Schreuder de drie posities op het middenveld bezet.

Voor Owen Otasowie lijkt er helemaal geen plaats te zijn. Daarnaast zit Ruud Vormer al een hele tijd op de bank, Eder Balanta naast zich. Vincent Mannaert zal dus zonder twijfel nog een nieuwe middenvelder willen aantrekken.

Volgens het Nigeriaanse medium This Day heeft Club zijn oog laten vallen op Antwerp-middenvelder Alhassan Yusuf. Hij kwam afgelopen zomer voor een miljoen euro over van Göteborg en groeide ondertussen uit tot een sterkhouder. Het is echter maar de vraag of de Great Old zelf staat te springen om hem te laten gaan naar een concurrent.

Poll: Denk je dat Antwerp Yusuf naar een concurrent zal laten vertrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Goteborg

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024