Hein Vanhaezebrouck valt opeens eigen bestuur aan: "Dát vind ik niet kunnen"

Hein Vanhaezebrouck valt opeens eigen bestuur aan:
Zondag 20 maart 2022 - 12:00   I   door Redactie

Met de topper tegen Anderlecht staat AA Gent voor een cruciale match die alsnog een ticket voor play-off 1 kan opleveren. En toch heeft Hein Vanhaezebrouck nog aandacht voor andere dingen.

Zoals het gegeven dat hij er zich rot aan ergert dat bestuursleden in de neutrale zone komen en al dan niet ongepast de kleedkamer binnenvallen. Zoals recent nog Paul Gheysens bij Antwerp en in het verleden Marc Coucke bij Anderlecht.

En dat laatste maakte Vanhaezebrouck natuurlijk live mee. Al was dat in het verleden ook het geval bij AA Gent. "Toen is er gezegd geweest dat er geen bestuur meer in de neutrale zone zouden komen", aldus HVH op de persconferentie in aanloop naar Anderlecht.

Om vervolgens uit te halen naar het huidige bestuur. "Maar ik merk dat ze dat hier weer zijn vergeten, want ik zie dat de afgelopen periode toch weer gebeuren, dat er bestuursleden langs het veld komen." En dat vindt hij absoluut ongepast.

Regels

"Ik zie dat niet in andere competities", vervolgt hij. "Ik vind dat daar regels moeten over komen, want ik vind dat niet kunnen. Je hebt nadien tijd en ruimte genoeg om je zegje te doen tegen de spelers of de coach." Als ze het nu nog niet begrepen hebben.

Poll: Vind jij dat het bestuur uit de neutrale zone moet wegblijven?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024