Titelstrijd wordt absolute thriller: "Geen enkele Belgische club kan hen aan"

Titelstrijd wordt absolute thriller:
Dinsdag 05 april 2022 - 11:00   I   door Redactie

Union, Club Brugge en Antwerp zijn al zeker van een ticket in de Champions' Play-Offs. Anderlecht staat momenteel vierde, maar kan maar beter winnen tegen KV Kortrijk op de laatste speeldag van de reguliere competitie. Anders zou het toch nog kunnen mislopen.

Er zijn amper analisten die er nog aan twijfelen: Anderlecht zal de vierde ploeg in de Champions' Play-Offs worden. In Wallonië zijn ze helemaal weggeblazen door de prestatie van paars-wit tegen Charleroi. 4-0 werd het in het Lotto Park.

"Ik ben niet zeker dat een andere Belgische club momenteel kan rivaliseren met het Anderlecht van zondag", zei Marc Delire bij La Tribune. "Het zou zonde zijn moesten ze zich nog die mooie wedstrijden in Play-Off I ontnemen."

Ook Cécile De Gernier was onder de indruk van Anderlecht. "Anderlecht was superieur. Het straalde echt dominantie uit, dat was indrukwekkend om te zien. Als ze nog meer efficiënt waren geweest, kon het 7-0 of 8-0 zijn geworden", besloot zij. Het belooft dus weer een spannende titelstrijd te worden.

Poll: Wie pakt de titel?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KV Kortrijk  I  Charleroi

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024