Opvallende onthulling over Ivan Leko en Philippe Clement bij Club Brugge

Opvallende onthulling over Ivan Leko en Philippe Clement bij Club Brugge
Vrijdag 08 april 2022 - 09:00   I   door Redactie

Siebe Schrijvers werd ooit gezien als één van de grootste talenten op de Belgische velden. Hij debuteerde op zijn zestiende bij KRC Genk, maar kon uiteindelijk bij geen enkele topclub echt doorbreken. Ondertussen is hij een basisspeler bij OHL.

In 2018 maakte Schrijvers voor drie miljoen euro de overstap van KRC Genk naar Club Brugge. Onder Ivan Leko kende hij een sterk seizoen met twaalf doelpunten. "Met Leko had ik een band die ik met weinig of geen trainers gehad heb", zei hij bij Het Laatste Nieuws.

"Dat is begonnen vanaf het eerste moment dat ik op gesprek ging bij Club", ging hij verder. "Ik zat met m'n rug naar de deur. Hij kwam binnen, knuffelde mij langs achter en zei: 'Aah, my new number 10!' Ik was 21, op dat moment was het voor mij duidelijk dat ik voor Club zou tekenen."

Daarna maakte Philippe Clement de overstap van Limburg naar Club. "Toen Clement naar Club Brugge kwam, heb ik wel even gevloekt", aldus Schrijvers. "Hij heeft toen ons systeem weer veranderd en moest eigenlijk kiezen tussen Vanaken en mij... Ik verwijt hem niks, maar nog zo'n jaar als onder Leko en het had er heel anders uit kunnen zien."

Poll: Wie vind jij de beste trainer?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  OHL

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024