Club Brugge komt opeens met duidelijke waarschuwing richting De Ketelaere

Club Brugge komt opeens met duidelijke waarschuwing richting De Ketelaere
Zaterdag 09 april 2022 - 15:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge willen ze er uiteraard alles aan doen om de derde opeenvolgende landstitel binnen te halen. Daarvoor rekent Alfred Schreuder op de volledige ploeg, maar uiteraard vooral op de sterkhouders.

Charles De Ketelaere is bezig aan een sterk seizoen. De 21-jarige aanvaller scoorde veertien keer en gaf ook zeven assists in 32 competitiewedstrijden. Om maar aan te duiden hoe belangrijk hij is voor de ploeg van Alfred Schreuder.

De Nederlandse coach hoopt uiteraard op de drie punten tegen KV Mechelen, maar wil vooral goed voetbal zien. "Natuurlijk telt elk punt, maar dan praten we weeral over het resultaat", zei hij op zijn persbabbel. "Ik heb het liever over onze intenties en manier van spelen, want dat hebben we zelf in de hand."

De Ketelaere zal wel moeten oppassen tegen Malinwa, want als hij een gele kaart pakt, moet hij de eerste wedstrijd van de play-offs missen. Een slechte start van de play-offs kan betekenen dat Union verder uitloopt en dat willen ze bij blauw-zwart uiteraard vermijden.

Basisplaats

De kans is bijzonder klein dat Schreuder zijn smaakmaker op de bank zal zetten tegen een sterk KV Mechelen. De Club-coach heeft CDK wel aangespoord om op te passen zondag. "Natuurlijk heb ik met Charles gepraat, maar we willen die match ook gewoon winnen. Zondag zullen we zien wat we gaan doen", besloot hij.

Poll: Zou jij De Ketelaere op de bank zetten wetende dat hij tegen een schorsing kan aanlopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Mechelen  I  Union

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024