'Club Brugge pikt het niet en stelt serieus onderzoek in naar Union-Beerschot'

'Club Brugge pikt het niet en stelt serieus onderzoek in naar Union-Beerschot'
Maandag 11 april 2022 - 07:00   I   door Redactie

Wat voor Club Brugge een geweldig einde van de reguliere competitie moest worden werd zwaar verstoord door de gebeurtenissen in Union-Beerschot.

Want in combinatie met de eigen zege in Club Brugge-KV Mechelen zag het ernaar uit dat door het nakende gelijkspel in Union-Beerschot de Bruggelingen tot op drie punten van de leider zouden komen.

Tot die partij vijf minuten voor tijd bij een 0-0-stand defintief gestaakt werd door rellen met de Beerschot-fans. Waardoor het er nu naar uitziet dat de Brusselaars een forfaitzege zullen boeken en de kloof dan toch weer vijf punten zal bedragen.

En dat is allerminst naar de zin van Club Brugge. Het Laatste Nieuws weet dat de kampioen de afloop van het dossier naar alle waarschijnlijkheid van nabij zal opvolgen. Dit met het oog voor de procedure en voorschriften bij ongeregeldheden en of die correct zijn opgevolgd.

Invasie

"Diende de wedstrijd effectief gestaakt te worden is één van de vragen die in de wandelgangen van het Jan Breyselstadion al snel rees", schrijft de krant. "Verder is het aannemelijk dat blauw-zwart zal onderzoeken of Union alles in het werk heeft gesteld om een invasie van het speelveld te vermijden."

Poll: Vind je dat Club Brugge gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Mechelen  I  Union  I  Beerschot

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024