Schandaal losgebarsten rond Blind Getrouwd-ster tijdens rellen Union-Beerschot

Schandaal losgebarsten rond Blind Getrouwd-ster tijdens rellen Union-Beerschot
Maandag 11 april 2022 - 12:45   I   door Redactie

De rellen die zondagavond tijdens de slotfase van Union-Beerschot losbraken blijven de gemoederen beroeren. En er komen ook steeds meer details naar buiten.

Zo melden verschillende Belgische media dat op beelden van de rellen een bekend gezicht opgedoken is. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Want de 28-jarige Lothar Callaerts deed in 2020 mee aan het VTM-programma Blind Getrouwd.

Op sociale media circuleren beelden waarop je kan zien hoe hij het veld op loopt en zich als eerste Beerschot-supporter naar het vak van thuisploeg begeeft. Daar deelt hij vervolgens enkele klappen uit. En op het moment dat stewards tussenkomen duwt hij zelfs één van hen omver.

Tegenover Het Nieuwsblad heeft Lothar bevestigd dat hij de match heeft bijgewoond, maar meer wilde hij niet kwijt. "Ik merk dat er van alles wordt opgeblazen", vertrouwde hij de krant toe. "Ik heb geen zin om dit nog meer te voeden en laat dit liever passeren."

Getrouwd

Lothar trouwde in het vijfde seizoen van Blind Getrouwd met Tatiana, maar van liefde was er nooit sprake. Callaerts kondigde begin 2021 aan dat hij zich verloofde met zijn nieuwe vriendin, maar een half jaar later was ook dat sprookje voorbij.

 

Poll: Snap je dat iemand zo iets doet?

TAGS  I  Union  I  Beerschot

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024