'Club laat Anderlecht stomverbaasd achter en gaat voor nieuwe recordtransfer'

'Club laat Anderlecht stomverbaasd achter en gaat voor nieuwe recordtransfer'
Donderdag 14 april 2022 - 08:30   I   door Redactie

Er komt een drukke zomer aan voor heel wat clubs, maar vooral bij Club Brugge zal het er stevig aan toegaan. Er vertrekken heel wat spelers, dus er moeten ook nieuwe spelers binnengehaald worden.

Ze zijn al een tijdje bezig met Bjorn Meijer, een nieuwe linksachter. Maar ook in het aanvallende compartiment zal er nog het één en ander moeten bijkomen. Charles De Ketelaere en Noa Lang vertrekken nagenoeg zeker en ook Sargis Adamyan lijkt terug te keren naar Hoffenheim. Daarnaast zal Bas Dost zijn contract niet verlengd worden.

Daarvoor hebben ze volgens Amerikaanse bronnen bij Club hun oog laten vallen op Taty Castellanos. De 23-jarige spits komt momenteel uit voor New York City en heeft volgens Transfermarkt een marktwaarde van twaalf miljoen euro.

Anderlecht toonde eerder al interesse in de Argentijnse goalgetter, maar door het gebrek aan financiële middelen maken zij geen kans. New York City zou zo'n vijftien miljoen euro willen voor de spits, waardoor het Brugse transferrecord van Kamal Sowah verpulverd zou worden.

Poll: Denk je dat Club Brugge zoveel zal betalen voor een spits?

TAGS  I  Club Brugge  I  New York City  I  Anderlecht

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024