'Zware opdoffer voor Anderlecht: Afgang in thuiswedstrijd tegen Club dreigt'

'Zware opdoffer voor Anderlecht: Afgang in thuiswedstrijd tegen Club dreigt'
Maandag 25 april 2022 - 11:45   I   door Redactie

De kelk moet leeg tot op de bodem voor Anderlecht. Beker weg, titel weg en het zal nog harken zijn voor een Europees ticket.

Zeker omdat paars-wit niet op zijn sterkst staat. Majeed Ashimeru is voor onbepaalde tijd out en de kans is groot dat de Ghanees dit seizoen niet meer in actie kan komen. Maar nu is er ook slecht nieuws over Yari Verschaeren.

Die was tegen Union één van de enige Anderlecht-spelers die nog ietwat niveau haalde, maar de sterkhouder moest zeven minuten voor tijd noodgedwongen vervangen worden. Nog maar eens last van zijn aanslepende liesblessure.

La Dernière Heure meldt nu dat hij hoogst twijfelachtig is voor de topper tegen Club Brugge van volgende week zondag. Een serieuze aderlating. En dat voor een ploeg die compleet is weggezakt en alle vertrouwen kwijt is. Overigens heeft ook Sergio Gomez nog altijd last van de lies.

Crisis

Hij kreeg tegen Union 'rust', maar de vraag is of de Spanjaard wel volledig fit zal zijn. In en rond het oefencomplex in Neerpede wordt nu gevreesd voor een afgang tegen de regerende kampioen. En dat zou wel eens een échte crisis kunnen veroorzaken. 

Poll: Wat zal Anderlecht volgens jou doen tegen Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024