Emma Heesters klapt uit bed over Wesley Hoedt: "De hotelkamer helemaal vol"

Emma Heesters klapt uit bed over Wesley Hoedt:
Vrijdag 06 mei 2022 - 21:30   I   door Redactie

Eén van de spelers die het meest in beeld loopt bij Anderlecht is Wesley Hoedt. Niet alleen omwille van zijn prestaties op het veld, maar ook door zijn partner Emma Heesters.

Want de Nederlandse zangeres wordt ook in België alsmaar bekender. En is ook niet op haar mondje gevallen. Dat blijkt ook nog eens uit een interview met HUMO waarin Heesters best wel intieme details prijsgeeft.

"Wes is een mégaromanticus", klinkt het onder meer. "Als wij allebei een dagje vrij hebben, gaan we naar Parijs, en dan arriveer ik telkens in een hotelkamer die hélemaal vol ligt met rozenblaadjes. Wes is een klassieke gentleman, die overal waar we gaan de deur voor me openhoudt."

Al schuilt er ook in Heesters zelf een romanticus. "Daar hebben de Belgische bladen volgens mij al vol mee gestaan", lacht ze fijntjes. Eerder onthulde ze dat ze graag kwaliteitsvolle lingeriesetjes en jarretels draagt. "Daar hoeven we het verder niet over te hebben, toch?"

Sensualiteit

De knappe blonde verklapte al dat als ze met Hoedt samen is, het elke keer feest is in bed. "Ik heb misschien een keurig imago, maar Wesley weet inmiddels wel beter. Sensualiteit is belangrijk voor mij. Het is krachtig om als vrouw in de slaapkamer jezelf te durven zijn. Lingerie is daar een belangrijk onderdeel van."

Poll: Vind je Emma Heesters té open?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024