Felice Mazzu slaat zowat iedereen met verstomming op eerste persconferentie

Felice Mazzu slaat zowat iedereen met verstomming op eerste persconferentie
Donderdag 23 juni 2022 - 14:15   I   door Redactie

Donderdag was D-day voor Felice Mazzu, in die zin dat hij zijn eerste persconferentie had als nieuwe trainer van Anderlecht.

En dat zullen de paars-witte supporters geweten hebben. Want hij had het zowel over zijn voorganger Vincent Kompany als over de ambitie die zijn nieuwe ploeg volgens hem moet hebben. En die zijn tot veler verbazing niet min.

"Anderlecht moet als ambitie hebben om kampioen te spelen. Over de tweede of derde worden moeten we voor het seizoen niet denken", kon Het Laatste Nieuws noteren. Straffe taal met een Club Brugge en Antwerp die vol voor de titel gaan.

Dat hij zichzelf daarmee geweldig onder druk zet in zijn debuutseizoen lijkt de Waal goed te beseffen. "Er zal altijd druk op de ketel zijn, maar daar kan ik mee om. Ik heb ongeveer in elke reeks als coach gewerkt en ben trots op waar ik nu sta.

Jeugd

En dan ook nog een verwijzing naar zijn voorganger: "Ik wil er het beste van maken. We zetten het project dat Vincent Kompany gestart is bij Anderlecht voort, met ook een grote focus op onze jeugd."

Poll: Vind je het verstandig om de titelambitie uit te spreken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union  I  Club Brugge  I  Antwerp

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022