Transfermarkt LIVE: Ruud Vormer weg bij Club, Dries Mertens naar België?

Transfermarkt LIVE: Ruud Vormer weg bij Club, Dries Mertens naar België?
Maandag 18 juli 2022 - 21:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Het is niet uitgesloten dat Ruud Vormer Club Brugge nog verlaat voor het Midden-Oosten. Na de komst van Casper Nielsen dreigt de Nederlander opnieuw naast het elftal te vallen.

*AA Gent heeft Jordan Torunarigha bijna beet. De Buffalo's betalen 4,5 miljoen euro voor de komst van de Hertha Berlijn-speler.

*De transfer van Charles De Ketelaere naar AC Milan is nog steeds niet rond. Milan biedt nog altijd niet de gevraagde 35 miljoen euro. De onderhandelingen met Club Brugge blijven wel lopen.

*Club gaat intussen wel al op zoek naar een nieuwe spits. Twee namen staan op de verlanglijst: Luis Vazquez (21, Boca Juniors) en Rasmus Höjlund (19, Sturm Graz). Daarbij lijkt Vazquez een belangrijke kandidaat.

*Dries Mertens is definitief weg bij Napoli. Dat wordt bevestigd bij de Italiaanse club. De 35-jarige aanvaller is transfervrij. Antwerp kan nu toeslaan. Ook Marseille toont belangstelling.

*AA Gent en Tarik Tissoudali raken het niet eens over een nieuw contract. Aangezien de aanvaller nog slechts een verbintenis voor één jaar heeft, lijkt hij deze zomer nog te gaan vertrekken.

Poll: Denk jij dat Antwerp een kans maakt op Mertens?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024