Transfermarkt LIVE: Lang toch weg bij Club, Suarez naar Belgische topclub?

Transfermarkt LIVE: Lang toch weg bij Club, Suarez naar Belgische topclub?
Woensdag 20 juli 2022 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge hoopt de komst van Christos Tzolidis af te ronden. De 20-jarige Griek is op overschot bij Norwich City en zou uitgeleend worden door de Engelse club aan blauw-zwart.

*Luis Suarez (35) wordt gelinkt aan een verhuis naar de Jupiler Pro League. Om welke club het gaat, is niet bekend.

*Abdoulaye Seck heeft te horen gekregen dat hij Antwerp mag verlaten. Na de komst van Toby Alderweireld is de Senegalese verdediger overbodig geworden. Hij zit nu in de B-kern.

*Noa Lang verlaat Club Brugge mogelijk toch nog. Atalanta toont nu belangstelling in de flankaanvaller.

*Leeds United laat zelf weten af te haken voor Charles De Ketelaere. De Engelse club beseft dat CDK op weg is naar AC Milan.

*Er is een oplossing voor Vedat Muriqi na de afgeketste transfer naar Club Brugge. Lazio heeft Mallorca gevonden om hem aan te slijten. Muriqi speelde vorig seizoen al op uitleenbasis bij de Spaanse club.

*Bart Verbruggen verhuist zo goed als zeker van Anderlecht naar het Engelse Burnley. De nieuwe club van Vincent Kompany zal minstens 5 miljoen euro betalen voor de reservedoelman van paars-wit.

Poll: Denk jij dat Suarez naar België komt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Standard

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024