Transfermarkt LIVE: De Ketelaere én Mbamba naar Milan, weer grote naam bij RAFC?

Transfermarkt LIVE: De Ketelaere én Mbamba naar Milan, weer grote naam bij RAFC?
Donderdag 21 juli 2022 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*De transfer van Bart Verbruggen naar Burnley gaat niet door. Anderlecht wilde vijf miljoen euro plus bonussen voor zijn tweede doelman. Dat vindt de club van coach Vincent Kompany te veel.

*Christos Tzolis verhuist dan toch niet naar Club Brugge. Norwich City leent de flankaanvaller uit aan FC Twente.

*Club Brugge heeft een bod van 12 miljoen euro uitgebracht op Valencia-aanvaller Maxi Gomez.

*AC Milan zou naast Charles De Ketelaere ook graag Noah Mbamba van Club Brugge overnemen. Club is niet bereid om daaraan mee te werken.

*Antwerp zou nog een versterking zoeken voor het aanvallende compartiment. De Great Old is dus nog niet klaar op de transfermarkt.

*Antwerp zou Michael Frey bij een goed bod laten gaan. De aanvaller is niet meer zeker van een basisplaats na de komst van Vincent Janssen.

*Club Brugge weigert de vraagprijs voor Charles De Ketelaere te laten zakken. AC Milan zal dus met 35 miljoen euro over de brug moeten komen.

*Anderlecht staat op het punt om Jérémy Taravel aan te trekken. De 35-jarige verdediger is transfervrij en moet bij het beloftenelftal van paars-wit voor de nodige ervaring zorgen.

Poll: Zou jij het begrijpen mocht Antwerp Frey laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Standard

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024