Transfermarkt LIVE: Recordtransfer voor Club Brugge, keuze van Suarez gemaakt?

Transfermarkt LIVE: Recordtransfer voor Club Brugge, keuze van Suarez gemaakt?
Vrijdag 22 juli 2022 - 20:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht neemt opnieuw tijdelijk afscheid van Mohamed Dauda. De Ghanese aanvaller wordt verhuurd aan de Spaanse tweedeklasser Tenerife.

*Club Brugge heeft de vraagprijs voor Maxi Gomez van Valencia te horen gekregen. De Spaanse club wil een bedrag tussen de 10 en 15 miljoen euro voor de aanvaller.

*Ook Anderlecht toonde belangstelling in Cyle Larin, zo onthult Olivier Deschacht. Uiteindelijk heeft Club Brugge de spits aangetrokken.

*Luis Suarez zou aangeboden zijn bij Belgische clubs. Marc Degryse adviseert Anderlecht alvast om hier niet op in te gaan. "Moet je niet doen", zegt hij. Suarez zou overigens tot november in zijn geboorteland Uruguay gaan spelen bij Nacional.

*Paolo Maldini, de technisch directeur van AC Milan, heeft er nog steeds vertrouwen in dat de transfer van Charles De Ketelaere in orde komt.

Poll: Denk jij dat Suarez nog een grote meerwaarde zou zijn voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024