Vertonghen bezorgt Roberto Martinez enorme kopzorgen met oog op het WK

Vertonghen bezorgt Roberto Martinez enorme kopzorgen met oog op het WK
Maandag 08 augustus 2022 - 09:30   I   door Redactie

In november zal het wereldkampioenschap voetbal in Qatar van start gaan. De Rode Duivels zijn zeker geen favoriet, maar hebben zelf nog wel de ambitie om het goed te doen.

Bondscoach Roberto Martinez zal niet gelukkig geweest toen hij de selectie van Benfica zag voorbijkomen. De Portugese club speelde vrijdag hun eerste competitiewedstrijd. Dat deden ze zonder Jan Vertonghen. De Rode Duivel zat 90 minuten aan de bank gekluisterd.

En dat was niet de eerste keer dit seizoen. Ook in de kwalificatieronde tegen Midtjylland kon de Rode Duivel geen speelminuten verzamelen. Vertonghen lijkt zijn statuut van vorig seizoen dan ook helemaal verloren te zijn. Dat zal toch enorme kopzorgen teweeg brengen bij bondscoach Roberto Martinez.

De verdediging van de nationale ploeg was namelijk al langer een zorgenkind. Naast Vertonghen hebben de Duivels het niet breed op defensief vlak. Toby Alderweireld zal het komende half jaar genoeg speeltijd verzamelen. Maar ook Jason Denayer heeft nog steeds geen nieuwe club gevonden. De tijd zal uitwijzen hoe dit afloopt voor de Duivels.

Poll: Denk jij dat de Duivels de halve finale zullen halen op het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Benfica

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022