‘Anderlecht wil om déze reden ten strijde trekken tegen ex-trainer Vincent Kompany’

‘Anderlecht wil om déze reden ten strijde trekken tegen ex-trainer Vincent Kompany’
Maandag 08 augustus 2022 - 18:00   I   door Redactie

De wegen van Anderlecht en Kompany lijken maar niet gescheiden te raken. Paars-wit heeft zijn clubicoon dan wel vaarwel gezegd, toch valt de naam van Burnley-trainer Vincent Kompany nog vaak in het Lotto Park.

Anderlecht is weer actief naar versterking aan het zoeken op de transfermarkt. Paars-wit staat op het punt om Amuzu en/of Gomez te verliezen. Daar willen ze nu op anticiperen, maar daarvoor zullen ze moeten afrekenen met Vincent Kompany, trainer van Burnley FC.

Beide ploegen zouden een oogje hebben laten vallen op Darko Churlinov, zo meldt het Duitse Stuttgarter Nachrichten. Churlinov speelt momenteel voor VfB Stuttgart in de Bundesliga. Daar krijgt de Macedoniër niet genoeg speelkansen. Hij zou de club dus willen verlaten.

Waar hij naartoe trekt is nog lang niet duidelijk. Stuttgart zou het liefst van al zijn flankspeler gewoon bijhouden. De Macedoniër wil weliswaar een vaste waarde worden voor een club. Vorig seizoen werd hij nog uitgeleend aan Schalke 04. Daar wist hij 3 keer de weg naar het net te vinden en deelde hij 6 assists uit.

Concreet bod

Burnley zou al langer interesse tonen in de vleugelaanvaller. The Clarets — de bijnaam van de ploeg van Kompany — hebben weliswaar nog geen concreet bod uitgebracht. Anderlecht zou wel op het punt staan om dat te doen. Volgens Transfermarkt ligt de waarde van Churlinov rond de 1,3 miljoen euro.

Poll: Welke ploeg zal Darko Churlinov weten aan te trekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Burnley

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022