‘Vincent Kompany komt Club een handje helpen en werpt hen een reddingsboei toe’

‘Vincent Kompany komt Club een handje helpen en werpt hen een reddingsboei toe’
Maandag 08 augustus 2022 - 20:15   I   door Redactie

Vincent Kompany is, in tegenstelling tot Club Brugge, best goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Hij opende de competitie met 4 op 6. Daarmee staat Burnley gedeeld op de tweede plek in het klassement van de Engelse tweede klasse. De ex-trainer van Anderlecht wil zijn kern graag nog wat uitbouwen.

Daarvoor kijkt hij naar landskampioen Club Brugge. Bij Club willen ze Jack Hendry graag van de hand doen. De Schot zal normaal geen speelkansen meer krijgen van Club-coach Carl Hoefkens. Vorig jaar werd Hendry voor 4,5 miljoen euro weggeplukt bij KV Oostende. 

Maar Burnley zou niet de enige geïnteresseerde zijn in de diensten van de Schot. Ook in de Spaanse eerste klasse wil een team hem namelijk aantrekken. Promovendus Real Valladolid heeft volgens het Spaanse Pucela Fichajes concrete interesse in de diensten van Hendry. 

Valladolid ziet wel enkel een huur met aankoopoptie zitten. Club Brugge zou niet mee willen werken aan een huuroptie. De landskampioen zou enkel gehoor geven aan een permanente deal. Hendry zelf heeft volgens dezelfde Spaanse bron wel interesse in een overstap naar La Liga.

Poll: Denk jij dat Hendry zal aansluiten bij de club van Kompany?

TAGS  I  Club Brugge  I  Burnley

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022