Wed nu op vier wedstrijden in de Jupiler Pro League en win maar liefst 587 euro

Wed nu op vier wedstrijden in de Jupiler Pro League en win maar liefst 587 euro
Vrijdag 30 september 2022 - 10:30   I   door Redactie

Na de interlandbreak is het weer tijd voor de competitie. Bij Unibet kan je weer flink wat geld verdienen.

Vrijdagavond al gaat de Jupiler Pro League opnieuw van start. Dan treedt Standard met een vier op een rij op zak op eigen veld aan tegen Seraing. Een niet onlogische winst levert je al 1.60 je inzet op.

Zaterdag staat er onder meer OHL-Union op het programma. De Leuvenaars zijn in vorm en voor Union wenkt donderdag opnieuw een zware Europese opdracht in het Portugese Braga te wachten. Winst van OHL staat genoteerd aan maar liefst 4.50.

Zondag is Westerlo favoriet tegen Zulte Waregem. En ook daar staat winst van de thuisploeg genoteerd aan 1.60. Daartegenover staat dat een verrassing van Charleroi op Anderlecht zeker niet uitgesloten is.

Een zege van de Karolo's zou zomaar eventjes 5.10 keer je inzet opleveren. Als je een combinatie wil wagen en inzet op de vier wedstrijden samen, kan je zomaar 587 euro winnen met 10 euro inzet.

Poll: Wie wint in Anderlecht-Charleroi?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024