Blauw-zwarte supporters zien onverwachte speler furore maken: “Magisch!"

Blauw-zwarte supporters zien onverwachte speler furore maken: “Magisch!
Woensdag 05 oktober 2022 - 10:30   I   door Redactie

Alle ogen in Europa stonden gisteren op Club Brugge gericht. De landskampioen verbaast het hele continent met hun Champions League-campagne. Dinsdag wonnen ze met 2-0 van Atlético Madrid.

Er waren natuurlijk heel wat uitblinkers bij Club Brugge. Ferran Jutgla, Kamal Sowah, Simon Mignolet, … Het lijstje is te lang om ze allemaal op te noemen. Maar voor aanvang van de Champions League was er toch heel wat onzekerheid over één bepaalde speler: Denis Odoi.

Odoi moest voor de derde keer deze campagne Clinton Mata vervangen. Dat is geen makkelijke opdracht, maar hij deed dat vooralsnog met verve. De ex-Fulham-speler “stak Carrasco in zijn achterzak” en wist heel wat fans te overtuigen met een sterke prestatie.

“Er werd met Odoi gespot, maar hij heeft echt meer dan zijn aandeel in deze ploeg”, klinkt het bij een van de supporters. Ook de internationale fans keken met grote ogen naar de prestaties van Odoi: “Het Odoi-effect” en lichtelijk overdrijvend “Odoi gaat de CL winnen” klonk het op Twitter.

Poll: Had jij verwacht dat Odoi zo sterk zou presteren als vervanger van Mata?

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid  I  Champions League

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023