Antwerp-sterspeler Radja Nainggolan is gearresteerd: “Dat heeft hij niet gedaan”

Antwerp-sterspeler Radja Nainggolan is gearresteerd: “Dat heeft hij niet gedaan”
Woensdag 12 oktober 2022 - 17:30   I   door Redactie

Antwerp scheert momenteel hoge toppen in de Belgische competitie. De leider in de Jupiler Pro League trekt dit weekend naar Standard Luik.

Woensdagochtend is Radja Nainggolan gearresteerd. De ex-Rode Duivel reed rond in zijn Mercedes zonder geldig rijbewijs. Sinds kort doet de politie in Antwerpen daar extra gerichte controles op.

Iets voor twaalf werd Nainggolan aangehouden: “De betrokkene was niet in het bezit van een geldig rijbewijs”, klinkt het bij de politie van Antwerpen, “Hij had ook een rijverbod dat nog maar heel onlangs afgelopen was.”

Daarom moest Nainggolan eerst een herstelexamen doen om dat rijbewijs terug te krijgen: “Maar dat examen heeft hij niet gedaan”, aldus de woordvoerder van de Antwerpse politie. Nainggolan wordt momenteel nog verhoord.

Update 17:45: Nainggolan heeft zopas iets op zijn Instagram-verhaal gedeeld. Het lijkt er dus op dat zijn verhoor afgelopen is.

Geschiedenis

Het is niet de eerste keer dat Nainggolan in opspraak komt door zijn rijgedrag. In 2017 kreeg hij al rijverbod omdat hij dronken achter het stuur zat. In 2021 reed hij — onder invloed — te snel, wat waarschijnlijk de reden is dat hij nu geen rijbewijs heeft.

Poll: Heb jij ooit zonder geldig rijbewijs achter het stuur gezeten?

TAGS  I  Antwerp

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024