Mignolet maakt de zwakte van Club bekend: “Daarin moeten we stappen zetten”

Mignolet maakt de zwakte van Club bekend: “Daarin moeten we stappen zetten”
Zaterdag 15 oktober 2022 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge is aan een fenomenale Champions League-campagne bezig. Dat hebben ze onder meer te danken aan een sterk keepende Simon Mignolet.

Bij Het Laatste Nieuws nam Mignolet de tijd voor een uitgebreid interview. “De prestaties in de Champions League staan in schril contrast met de competitie”, opent het sluitstuk van Club. “In Luik was het vooral een mentale kwestie”, gaat Mignolet verder.

“Tegen Westerlo hebben we simpelweg onze momenten niet gepakt. Wat we wél deden in de Champions League, deden we niet in de Jupiler Pro League: onze kansen afmaken”, klinkt het bij Mignolet, “Daarin moeten we nog stappen zetten.”

“In België moeten we leren om de deur op slot te doen. We gaan het geen enkele keer cadeau krijgen, hoor. Elke ploeg plooit zich dubbel tegen ons én heeft niets te verliezen”, concludeert de doelman, “Het is aan ons om ervoor te zorgen dat we hen geen kruimels van het brood geven.”

Anderlecht

Zondag speelt Club Brugge tegen Anderlecht: “Een misstap mag in principe nooit. En ik denk wel dat we er zullen staan. De mentale afleiding die er was tegen Standard en Westerlo mag er in Anderlecht niet zijn”, is het eindoordeel van het Club-sluitstuk.

Poll: Zal Club Brugge zondag winnen van Anderlecht?

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid  I  Anderlecht

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024