Johan Boskamp verbaast over Radja Nainggolan: “Het is een toffe gozer, maar… ”

Johan Boskamp verbaast over Radja Nainggolan: “Het is een toffe gozer, maar… ”
Woensdag 19 oktober 2022 - 12:30   I   door Redactie

Antwerp is sinds dit weekend niet meer de leider in de Jupiler Pro League. Na 3 op 9 zien ze KRC Genk over hen naar de leiding springen.

Dat is weliswaar niet hetgene dat Antwerp momenteel het meeste bezighoudt. Sterspeler Radja Nainggolan heeft zich de laatste weken namelijk meermaals misdragen. Eerst werd hij betrapt op rijden zonder rijbewijs en later zat hij op de bank van Antwerp een e-sigaret te roken.

Nainggolan is intussen voor onbepaalde tijd verbannen naar de B-kern. Bij het Nederlandse Veronica Offiside liet Boskamp zich uit over de streken van ‘El Ninja’ bij de Great Old: “Wat je ermee moet doen? Daar kan je niets aan doen, hij is gewoon zo. Het is echt een toffe gozer, maar hij heeft overal schijt aan!“

“Hij zit op de bank en hij accepteert dat, maar die fratsen… Dat heeft hij altijd al gedaan”, vervolgt de Nederlander. Volgens zijn collega — Andy van der Meijde — zijn er veel voetballers die roken: “Heel veel voetballers roken, dat is gewoon mode. Zeker in Italië waar spelers roken op hotel en de trainer er niets van zegt.”

Poll: Vind jij het oké voor een voetballer om te roken?

TAGS  I  Antwerp

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024