Straffe onthulling: Vandenhaute heeft Felice Mazzu bij Anderlecht zelf 'gesaboteerd'

Straffe onthulling: Vandenhaute heeft Felice Mazzu bij Anderlecht zelf 'gesaboteerd'
Woensdag 26 oktober 2022 - 10:00   I   door Redactie

Nu Felice Mazzu ontslagen is bij Anderlecht komt er heel wat informatie vrij over wat er zich de voorbije maanden allemaal afgespeeld heeft achter de schermen.

En dat blijkt toch niet altijd even logisch te zijn. Want La Dernière Heure onthult nu dat Mazzu er bij het bestuur hard op aandrong om nog voor het einde van de zomermercato een extra aanvaller binnen te halen.

Maar dat Wouter Vandenhaute dat niet zag zitten omdat hij liever zelf wilde scoren door Jan Vertonghen weg te halen bij Benfica. Een prestigetransfer waarmee hij net als Club Brugge (Boyata) en Antwerp (Alderweireld) een Rode Duivel binnenhaalde.

Alleen blijkt nu dat paars-wit offensief te kort komt en dat de komst van Vertonghen - nog los van het feit dat hij (voorlopig) geen meerwaarde vormt - met al de linksvoetige verdedigers die Anderlecht al had eigenlijk overbodig was.

Zuur

Op die manier saboteerde Vandenhaute bij wijze van spreken zijn eigen trainer. Want voor Mazzu moet zijn ontslag gezien het offensieve onvermogen dat zijn ploeg etaleerde nu bijzonder zuur smaken.

Poll: Waar had Vandenhaute voorrang aan moeten geven volgens jou?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht  I  v24

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024