Duivel Michy Batshuayi kan echt niet geloven wat hem opeens overkomt (VIDEO)

Duivel Michy Batshuayi kan echt niet geloven wat hem opeens overkomt (VIDEO)
Maandag 07 november 2022 - 20:00   I   door Redactie

Michy Batshuayi speelde maandagavond met Fenerbahce tegen Sivasspor. Fenerbahce kon met een overwinning vijf punten uitlopen op de eerste achtervolger: Istanbul BB.

Net voor de rust pakte de Rode Duivel een gele kaart. Niets aan de hand zou je denken, maar Batshuayi kreeg net ná de rust een tweede gele karton onder zijn neus geduwd.

Zelfs de grootste voetballeek weet dat twee gele kaarten één rode vormen. Vooral de manier waarop Batshuayi zijn tweede kaart pakte, zorgt voor veel ophef bij de fans van Fenerbahce.

Hij ging hoog op het terrein een verdediger opjagen, maar kwam net te laat. Of de fout van Batshuayi een kaart waard was, gaan we u zelf laten uitmaken. Op Twitter stellen enkele fans zich alvast vragen. Fenerbahce won de match trouwens met 1-0.

Jorge Jesus

De trainer van de Rode Duivel is momenteel Jorge Jesus. Jesus kan u misschien kennen als ex-trainer van Benfica en Sporting Lissabon. Het teken dat hij naar zijn hoofd deed toen Batshuayi het veld moest verlaten, heeft geen verdere uitleg nodig.

Poll: Zou jij hier een gele kaart voor geven?

TAGS  I  Fenerbahce  I  Sivasspor

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024