Degryse rekent af met Hazard en ziet toch speler overtuigen: “Doet iedere defensie pijn"

Degryse rekent af met Hazard en ziet toch speler overtuigen: “Doet iedere defensie pijn
Vrijdag 18 november 2022 - 19:00   I   door Redactie

Echt blij kan je niet worden van de prestatie van de Rode Duivels tegen Egypte. Al helemaal niet van de prestatie van Eden Hazard. Ook Marc Degryse raakt niet overtuigd door de Real Madrid-speler.

"Ik heb geen overtuigende prestatie gezien van de Belgen", aldus Degryse op VTM. "Ze zeggen wel eens een slechte generale is een goeie première. Je wint echter toch liever. Hier zitten toch wat onzekerheden in en twijfels. Ik kan me niet voorstellen dat deze ploeg woensdag gaat beginnen. Ik heb Onana niet gezien. Dat vind ik sowieso raar."

Degryse is wel tevreden over de invalbeurt van Loïs Openda. "Openda deed het beter dan Batshuayi. Kaatsen is niet zijn sterkste punt. Hij moet het hebben van snelheid en diepgang. Daarmee doet hij toch iedere verdediging pijn. Ik vond hem gretiger dan Batshuayi", klinkt het. 

Dan is er nog het vraagstuk Hazard. Moet hij woensdag starten tegen Canada? "Ik vind dat Hazard niet meer dan 4 op 10 verdient. Hij zorgde voor geen enkel gevaar. Acties zoals Doku en Openda kan hij momenteel niet maken."

Poll: Zou jij woensdag met Openda starten?

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024