‘Zal Mannaert ingrijpen?: Déze grote namen hebben immens probleem bij Club’

‘Zal Mannaert ingrijpen?: Déze grote namen hebben immens probleem bij Club’
Maandag 19 december 2022 - 20:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze aan het aftellen naar de eerste wedstrijd na de wereldbekerfinale. Die komt er bijzonder snel aan, ze nemen het woensdag namelijk al op tegen STVV in de beker.

In de competitie telt de landskampioen momenteel een achterstand van dertien punten op leider KRC Genk. In de Champions League proberen ze dan weer voor een nieuwe stunt te zorgen tegen Benfica.

Tijdens het WK is de ziekenboeg van Club volledig leeggelopen. Rits en Mata zijn namelijk weer fit. Bij de Krant van West-Vlaanderen nam Dennis van Wijk het woord. Hij had het over de wintertransfers van blauw-zwart.

“Versterkingen zullen ze niet nodig hebben, toch als er niemand vertrekt én er geen blessures zijn”, aldus de ex-Club-speler. Toch maakt de voormalige Cercle-trainer zich zorgen over twee spelers.

Transfers

“Hooguit centraal achterin hebben ze versterking nodig, want Boyata blijkt toch blessuregevoelig”, vertelt Van Wijk over de Rode Duivel. “En heel misschien voorin, Yaremchuk doet het niet goed en je hebt toch garanties op goals nodig.”

Van Wijk verwacht dus toch stevige concurrentie voor de twee grote namen die nog niet geleverd hebben wat er verwacht werd. Wat voor effect zo'n transfer zou hebben op Boyata en Yaremchuk is niet duidelijk. Het kan namelijk motiverend, maar ook demotiverend werken. 

Poll: Moet Club Brugge deze winter versterking halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  STVV

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024