‘Blauw-zwart gaat vol voor déze vervanger voor ‘verbannen’ Ruud Vormer’ (VIDEO)

‘Blauw-zwart gaat vol voor déze vervanger voor ‘verbannen’ Ruud Vormer’ (VIDEO)
Maandag 19 december 2022 - 21:30   I   door Redactie

De wintermercato opent op 4 januari de deuren. Het is nog niet duidelijk of Club Brugge de portefeuille wil opentrekken, maar ze worden wel al volop aan spelers gelinkt.

Nicolas Raskin is al veelvoudig besproken geweest, maar Club zou ook op een andere middenvelder azen. De defensief ingestelde Ibrahima Bamba staat hoog op de verlanglijst bij de landskampioen. De Italiaan werd recent voor het eerst opgeroepen voor zijn nationale ploeg.

Transfergoeroe Fabrizo Romano bevestigde maandag dat Bamba een toptarget is van blauw-zwart. Momenteel doet Hoefkens op het middenveld vooral beroep op Onyedika, Nielsen en Vanaken. Balanta, Vormer en Noa Mbamba lijken (in de nabije toekomst) geen prominente rol te gaan spelen bij Club.

Een versterking lijkt dan ook geen overbodige luxe. Hieronder kan je een aantal van Bamba zijn mooiste acties bekijken. Hij heeft bij het Portugese Vitoria Guimaraes een afkoopclausule van 30 miljoen euro in zijn contract staan, maar zijn waarde wordt rond 3,5 miljoen euro geschat. 

Poll: Moet Club doorduwen voor Bamba?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vitoria Guimaraes

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024