Club-bestuur krijgt zware kritiek na manoeuvre: "Hoefkens meteen aan de deur gezet"

Club-bestuur krijgt zware kritiek na manoeuvre:
Zaterdag 24 december 2022 - 08:00   I   door Redactie

Het rommelt zwaar bij Club Brugge, met Carl Hoefkens in het oog van de storm bij de landskampioen.

Dat heb je als de resultaten tegenvallen en je een 1-4-pandoering krijgt op eigen veld tegen STVV. Maar wat er vrijdag allemaal gebeurd is, kan er bij Hugo Broos helemaal niet in. In Het Nieuwsblad uit hij zijn zijn verontwaardiging over de actie van het Brugse bestuur.

"Overacting noem ik dat. Sorry, hoor: ik snap dat je ontevreden bent en je kan gesprekken voeren, maar zorg er dan voor dat dat niet naar buiten komt. Als je de training afgelast, weet iedereen hoe laat het is." Broos heeft het vooral moeilijk met het crisisberaad dat daarna openbaar gemaakt werd.

Dat Hoefkens bij wijze van spreken nog maar net in het kasteel van voorzitter Bart Verhaeghe gearriveerd was en gans België er al van wist vindt hij er over. "Laat alles gewoon zijn gang gaan en los dat discreet op, in plaats van met zoveel tralala. Nu hebben ze Hoefkens in hun hemd gezet."

Geen gezonde situatie

"Want de kranten staan er vol van en iedereen weet dat hij met één been buiten ligt, dat hij moet winnen van OHL of dat hij anders ontslagen wordt. Dit is geen gezonde ­situatie voor een coach." Dus besluit Broos met een harde noot: "Dan had je hem beter meteen aan de deur gezet.”

Poll: Vind je dat Broos gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024