‘Club gaat daags voor sluiten mercato toeslaan en vervanger voor Clinton Mata halen’

‘Club gaat daags voor sluiten mercato toeslaan en vervanger voor Clinton Mata halen’
Maandag 30 januari 2023 - 22:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge vertrokken er deze winter enkele spelers. Ze trokken weliswaar ook Josef Bursik aan én lieten Jack Hendry terugkeren vanuit Italië.

Het zou zomaar kunnen dat de landskampioen vlak voor het sluiten van de mercato toch nog een extra versterking zal aantrekken. Ze lijken namelijk een vervanger te zoeken voor Clinton Mata, die sinds zijn blessure zijn gebruikelijke niveau niet meer haalt.

Club heeft momenteel geen rechtstreekse vervanger voor de Angolees in zijn kern. Buchanan en Odoi kunnen depanneren, maar worden liever elders op het veld uitgespeeld. Mannaert en co. lijken nu in actie geschoten te zijn voor een nieuwe rechtsback.

Sacha Tavolieri meldt namelijk dat blauw-zwart een bod heeft uitgebracht op Maxime Busi, die momenteel bij Stade Reims speelt. Club heeft naar verluidt een aanbieding gedaan in de vorm van een leenbeurt mét aankoopoptie.

Deadline

Busi zit vaak op de bank, maar de Fransen zouden hem niet willen laten gaan aangezien ze niet genoeg tijd hebben om een vervanger te vinden. Mannaert en co. hebben nog iets meer dan 24 uur om een nieuw target uit te kiezen.

Poll: Zal Club Brugge deze winter nog een nieuwe rechtsachter vinden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Stade Reims

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023

zaterdag 18 maart 2023