Mignolet doet blauw-zwarte fans opschrikken en verrast over mogelijk vertrek

Mignolet doet blauw-zwarte fans opschrikken en verrast over mogelijk vertrek
Maandag 13 februari 2023 - 20:30   I   door Redactie

Simon Mignolet is het onbetwistbare sluitstuk bij Club Brugge. Toch kende de Gouden Schoen de laatste maanden ook enkele mindere momenten. De Rode Duivel wordt volgende maand 35.

Mignolet ligt nog tot medio 2026, wanneer hij 38 zal zijn, onder contract bij de landskampioen. De kans bestaat natuurlijk dat hij tegen dan zijn topniveau van nu niet meer haalt. Zal Mignolet het dan wel zien zitten om de bank te verwarmen bij blauw-zwart?

Eén club hoopt alvast dat de keeper niet tevreden zou zijn met een rol als bankzitter. STVV, de club waar alles voor Mignolet begon, hoopt namelijk dat hij zijn carrière bij hen komt afsluiten. De doelman werd afgelopen weekend in Sint-Truiden nog in de bloemetjes gezet voor zijn Gouden Schoen.

Daar kreeg hij de vraag voorgeschoteld of hij ooit nog zal terugkeren bij STVV. “Zeg nooit nooit”, was het tactvolle antwoord van de doelman. Geen ontkenning dus, wat bij De Kanaries ongetwijfeld als muziek in de oren klinkt. De deur voor een terugkeer staat dus op een kier.

Poll: Zal Mignolet zijn carrière bij Club Brugge afsluiten?

TAGS  I  Club Brugge  I  STVV

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024