'Zomeraanwinst Club Brugge nu al bevestigd: Oude bekende gaat terugkeren'

'Zomeraanwinst Club Brugge nu al bevestigd: Oude bekende gaat terugkeren'
Dinsdag 21 februari 2023 - 18:00   I   door Redactie

Het lijkt er steeds meer op dat Club Brugge een streep mag trekken door dit seizoen. En dus is het nu al uitkijken naar de zomertransferperiode.

Het staat vast dat er naast een nieuwe trainer - onmogelijk dat Scott Parker volgend seizoen nog aan de slag is bij blauw-zwart - ook een batterij nieuwe spelers zal arriveren in het Brugse oefencomplex.

Eén daarvan lijkt nu al vast te staan. Dat heeft ook Gert Verheyen bevestigd in Extra Time. Toen een mogelijke selectie van de aan Westerlo uitgeleende Maxim De Cuyper bij de Rode Duivels ter sprake kwam, was de analist heel duidelijk.

"Voor de Rode Duivels is het voor De Cuyper nog wat vroeg", aldus Verheyen. "Zijn eerste stap moet een terugkeer naar Club Brugge zijn en daar bevestigen of even goed doen als bij Westerlo." En wie weet wat dan nog volgt.

Halfjaar

Overigens had de linkerflankspeler in de afgelopen wintermercato bijna al een comebak gemaakt. "Club wilde me in januari graag terughalen, maar in overleg met alle partijen hebben we beslist dat het beter is om nog een halfjaar in Westerlo te blijven", verklaarde hij eerder al.

Poll: Denk je dat De Cuyper een meerwaarde gaat zijn voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Westerlo  I  Rode Duivels

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024