Sensationeel: Martinez kan amper geloven wat Ronaldo nu doet (VIDEO)

Sensationeel: Martinez kan amper geloven wat Ronaldo nu doet (VIDEO)
Donderdag 23 maart 2023 - 22:16   I   door Redactie

Bij Portugal stond de voormalige bondscoach van de Rode Duivels — Roberto Martinez — vuur zijn vuurdoop. Hij verraste de Portugezen door Cristiano Ronaldo te selecteren.

Portugal-Liechtenstein 4-0

In Portugal hadden er heel wat mensen verwacht dat de 38-jarige superster gepasseerd zou worden. Roberto Martinez deed — zoals we hem in België kennen — zijn eigen zin en liet Ronaldo zelfs aan de aftrap verschijnen. De Al Nassr-speler stelde niet teleur.

In de eerste wedstrijd nadat hij een vrije trap gescoord had in Saoedi-Arabië, deed hij hetzelfde bij de nationale ploeg van Portugal. Na tegen Liechtenstein al een penalty om te zetten, haalde hij staalhard uit van net buiten het strafschopgebied. De doelman van de voetbaldwerg kon niets beginnen tegen de kanonskogel van CR7.

Ronaldo scoorde zijn 119de en 120ste goal in zijn 197de interland. Geen enkele speler uit de geschiedenis werkte ooit meer wedstrijden af voor zijn land, nog maar eens een record. Nog een opvallend beeld van voor de wedstrijd: Martinez kan het volkslied van Portugal al perfect meezingen.

Doelpuntenmakers:

8' Cancelo 1-0, 47' B. Silva 2-0, 51' Ronaldo 3-0 (pen), 63' Ronaldo 4-0

Poll: Vind jij dit een knap doelpunt van CR7?

TAGS  I  Portugal  I  Liechtenstein

vrijdag 9 juni 2023

donderdag 8 juni 2023

woensdag 7 juni 2023