Lukaku kan amper geloven wat nu hij te horen krijgt: “Knoop doorhakken”

Lukaku kan amper geloven wat nu hij te horen krijgt: “Knoop doorhakken”
Zaterdag 01 april 2023 - 21:15   I   door Redactie

Romelu Lukaku heeft zich de afgelopen interlandperiode helemaal herpakt. De spits van de Rode Duivels wist in twee wedstrijden de netten vier keer te doen trillen.

Bij Inter loopt het dit seizoen een pak minder voor Lukaku. Hij kon in negentien wedstrijden nog maar vijf keer scoren voor de Nerrazurri. Waar hij volgend seizoen zal spelen is momenteel nog een groot vraagteken. Inter leek hem aanvankelijk opnieuw te willen huren, maar de Belgische spits wist de afgelopen maanden niet te overtuigen.

De Italianen huren hem van Chelsea, waar hij nog een contract heeft tot medio 2026. Daar leek hij ook niet langer een toekomst te hebben. De nieuwe Chelsea-trainer — Graham Potter — liet zich dit weekend weliswaar verrassend uit over de Rode Duivel: “Hij is iemand die ik fel bewonder en die me erg bevalt!”

Na zijn liefdesverklaring had Potter het ook over volgend seizoen: “Momenteel is hij op uitleenbasis bij een andere club en het is belangrijk dat hij het seizoen goed eindigt. Daarna zullen we in de zomer de knoop door moeten hakken.” Een toekomst bij Chelsea lijkt plots weer een mogelijkheid, de transfersoap rond Lukaku is dus nog niet afgelopen.

Poll: Als jij Lukaku was, waar zou je volgend seizoen dat het liefste spelen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Inter  I  Chelsea

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024