Paars-witte toptalenten halen fenomenaal uit en bezorgen Mbappé kater (VIDEO)

Paars-witte toptalenten halen fenomenaal uit en bezorgen Mbappé kater (VIDEO)
Zaterdag 08 april 2023 - 15:30   I   door Redactie

Paars-wit hoopt zich in de Jupiler Pro League nog te plaatsten voor play-off 2. Ondertussen zijn de supertalenten van Anderlecht — de U17 — de Future Cup aan het afwerken. Daar speelden ze zaterdag tegen PSG.

Bij PSG stond de kleine broer van Kylian Mbappé — Ethan (16) — tussen de lijnen. Die liet zich onder meer opvallen door klungelig over de bal te struikelen, maar ook door te scoren. Aan de rust stond er een gelijkspel op het bord. Maël Debondt (15) schoot vanop de rand van de zestien een kanonskogel recht in de winkelhaak.

Ook in de tweede helft werden de Anderlecht-fans verwend. Net na de onderbreking maakte Mohamed Waki (16) — van buiten de zestien — een tweede wereldtreffer voor paars-wit. Dat was nog niet genoeg voor de jonge Mauves, want ze prikten er nog een derde bij, eindstand: 3-1.

Eerder op de dag kwamen ze trouwens ook al in actie tegen het Deense FC Nordsjaelland. Daar werd het 1-1 en wist de veertienjarige (!) Gassimou Sylla te scoren met een schot van 20 meter afstand. Anderlecht en de Denen staan momenteel samen aan de leiding in de groep. (Sommige video's zijn inmiddels niet meer beschikbaar, onze excuses).

Poll: Wat vind jij het knapste doelpunt?

TAGS  I  Anderlecht  I  PSG  I  FC Nordsjaelland

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024